Vánoční koncert pěveckého sboru

15.12.2011

Čtrnáctého se na Čtrnáctce konal vánoční koncert pěveckého sboru. V krásné vánoční atmosféře školní haly se představili ti nejmladší – sbory  Sedmihlásek a Skřivánci. Svým vystoupením nás provedli příběhem o narození Ježíška. Nechyběly dekorace, kostýmy, ale hlavně vynikly krásné dětské hlásky, které slibují, že i v budoucnu připraví posluchačům nevšední zážitky.
Poprvé se na veřejnosti představila hudební skupina Black  Roses, která vznikla z žáků naší školy. Za doprovodu klavíru, basové kytary, bubnů a saxofonu jsme vyslechli píseň September od skupiny Green Day. Zazněly sólové písně v podání starších členek sboru My, posluchači si v závěru mohli se sborem zazpívat známé koledy.
Všichni, kdo si v předvánočním shonu udělali čas a přišli si koncert poslechnout,  svou účastí vyjádřili uznání a poděkování těm, kteří pro ně hezké chvíle připravili. Za včerejším úspěchem sboru My jsou hodiny příprav a zkoušek pod vedením paní učitelek Bušniakové a Šimůnkové, spousta organizačních záležitostí, nadšení dětí i podpora jejich rodičů. Bez paní Radky Holcové a dalších rodičů by nevznikly hezké kostýmy a dekorace.
Za hezký zážitek děkujeme, do další práce přejeme hodně síly a těšíme se, že o našich zpěvácích brzy uslyšíme.
Vedení školy