Úspěch našich žáků ve školní florbalové lize

16.4.2012

První ročník školní florbalové ligy skončil finálovými zápasy v sobotu 14. 4.2012. Naše reprezentační družstvo se do finále probojovalo po celoroční pravidelné přípravě. Konečné umístění Žraloků – tak se naše družstvo jmenuje – udělalo krásnou tečku za dobře strávenými volnými chvílemi dětí. Umístili se druzí, vznikl hezký sportovní kolektiv s přátelskými vztahy od těch nejmenších až po ty nejstarší. Poděkování patří nejen samotným reprezentantům, ale i jejich trenérům Michalovi, Mílovi a Standovi, kteří jim věnovali spoustu volného času. Nemalou roli sehrála na našem úspěchu i vstřícnost a pochopení rodičů, kteří své děti ve sportování podpořili a chodili jim fandit a určitě mohou být na své děti pyšní jako jsme i my a moc jim gratulujeme.
Ale nechme slovo také zástupci reprezentantů – Julii Kolářové z páté třídy, která o tomto turnaji napsala:

Školní fLorbalová liga: "Žraloci mají stříbro."

Vybojovali jsme 2. místo! První vyřazovací zápas s Vlky byl vyrovnaný 2:2 a vyhráli jsme na nájezdy. Skvělá hra. Děkujeme Vlkům (8.ZŠ) za hru fair play. Toto vítězství nás posunulo do hry o zlato. Druhý zápas s Jeleny (7.ZŠ) skončil také remízou 1:1, rozhodly nájezdy a náš tým Žraloků získal stříbro. Všichni hráli naplno a Tomáš (brankář) si zaslouží pochvalu.

Příští rok si půjdeme pro zlato!!! Naši trenéři Mílá, Michal a Standa nás tam určitě dovedou.

Blahopřejeme Adamovi Ďurčanskému (5.A), který byl vyhlášen nejlepším hráčem za mladší žáky. Velkým vítězstvím také bylo, když nám ostatní týmy fandily, skandovaly a přišly se s námi po zápase radovat na hřiště. Této pocty se zlatým Jelenům nedostalo.

V šatně po zápase byla skvělá atmosféra a bouchalo jablečné.....šampaňské.

Kluci, jste skvělí, děkuji a jsem ráda součástí týmu.

Julie Kolářová za florbalový tým - 14. ZŠ Kladno

Více na ŠKOLNÍ FLORBALOVÁ LIGA.