Čtrnáctka má talent

31.5.2012

Co předcházelo finále

Castingu se zúčastnilo 23 žáků. Z Velkého třesku  postoupilo 10 + 1 soutěžící získal divokou kartu. (Co je divoká karta? Porotce má možnost udělit jednu divokou kartu pro účinkujícího, který do dalšího kola nepostoupil, ale porotce je přesvědčen o tom, že by postoupit měl, divoká karta se nesmí použít během finále soutěže.)  Na finálový boj se připravovalo celkem 11 žáků.

FINÁLE SOUTĚŽE ČTRNÁCTKA MÁ TALENT – 30. 5. 2012 – hala školy.

V porotě zasedly Jana Bušniaková, Brigita Steinerová a bývalá žákyně školy Aneta Čermáková.  Spolu s nimi hodnotili výkony soutěžících i všichni diváci.
Organizace a propagace soutěže se ujali Jana Bušniaková, žáci a Jan Morozinski, náš bývalý žák, který se na soutěži podílel i minulý rok. Soutěží provázely žákyně Lenka Červinková a Bára Cechlová.

Účinkující si do soutěže připravili hudební a sportovní vystoupení.
Do finále postoupili Světlana Šmarová, Nikola Krabcová, Natálie Nedvídková, Ema Vrbová, Klára Holcová, Kristýna Júdová, Martin Kovačík, Terka Hráská, Denisa Froňková, Polina Krapivina a Kristýna Beranová.

Hlavní cenu – poukaz v hodnotě 1 000,- Kč na nákup oblečení získala Kristýna Beranová, která od soutěžících dostala nejvíce bodů. 

Na celé akci je nutné ocenit, že se jedná o nápad samotných žáků, kteří se velice dobře celé organizace soutěže zhostili, za což jim patří poděkování.