Poděkování sponzorům

27.11.2006

Vedení školy děkuje panu Antonínu Zoubkovi, zákonnému zástupci žáka Tomáše Zoubka ze 7.B za sponzorský dar v podobě nového sporáku do cvičné kuchyně.

Děkujeme také za další sponzorské dary, kterými rodiče žáků přispívají na činnost jednotlivých třídních kolektivů.

Třída 1. B dostala sponzorský dar ve výši 4.000 Kč pro své potřeby - na úhradu dopravy na školní výlet od Strojíren Poldi. Sponzorování vyřídila maminka žákyně Aničky Kotýnkové, paní Iva Kotýnková.

Třída 3. B byla v loňském školním roce sponzorována opět Strojírnami Poldi a stejně jako u třídy 1. B vyřídila příspěvek paní Iva Kotýnková. K ní se letos přidali manželé Halina a Andrej Kachynských (rodiče Ireny Kachynské) s částkou 1.000 Kč a pan Milan Gruber (dědeček Barbory Valešové) s částkou 3.000 Kč. Za získané finanční prostředky si třídní kolektiv pořídil televizi a videopřehrávač.

Poděkování patří také paní Marii Houdové, mamince žákyně Jany Houdové z 1. B, která třídnímu kolektivu věnovala CD přehrávač a panu Nguyen Hoai Phongovi za koberec do třídy 3. C.

Děkujeme i panu Štěpánu Kunovi, který v minulém školním roce (ještě nebyl v provozu tento web) věnoval finanční prostředky na vymalování třídy 7.C a spolužákům svého syna tak vytvořil příjemné pracovní prostředí.