Semifinále soutěže Čtrnáctka má talent

16.12.2013

Ve středu 11. 12. 2013 proběhlo na naší škole již třetí kolo soutěže Čtrnáctka má talent, ve kterém se rozhodovalo o postupu do Velkého finále. Soutěžící vystoupili pod jiným číslem, než tomu bylo v předchozím kole. Jeden ze soutěžících mohl postoupit přímo do finále na základě internetového hlasování, jež se uskutečnilo v období od 30. listopadu do 10. prosince 2013 přes facebook.

Do této ankety přišlo neuvěřitelných 2514 hlasů. Zvítězila Martina Deverová, která předčila, a to s obrovským předstihem, všechny ostatní účastníky. Získala téměř 35 % všech hlasů. Dalších 9 finalistů vybírala porota.

Na naší facebook stránce 14matalent  již teď najdete video z castingu a už tento týden se můžete těšit na video ze semifinále.

Do Velkého finále, které se bude konat v lednu 2014, postupují: Martina Deverová – tanec/aerobic (na základě internetového hlasování), sourozenci Vykopalovi – tanec, Lenka Siváková – tanec, Anna Marie Hořejší – tanec s obručí, Nikola Krabcová – zpěv, Simona Trýbová – hra na klávesy/zpěv, Denisa Froňková – obruč, Marika Bačová – zpěv, Friends Boys – zpěv, Michal Stojan – zpěv

Těm, kteří postoupili blahopřejeme a všem, kteří se zúčastnili děkujeme za krásné výkony.

Jana Bušniaková a Jan Morozinski