Informace o MINIOLYMPIÁDĚ pro I. stupeň

5.6.2014

Dne 3. 6. 2014 se konalo školní kolo v atletických disciplínách MINIOLYMPIÁDA pro děti z 1. stupně ZŠ.
Výběr dětí provedly paní učitelky třídní na základě celoročního hodnocení v tělesné výchově. Děti soutěžily v kategorii 1. až 3. ročník a kategorii 4. a 5. ročník.

Disciplíny byly pro všechny stejné: skok daleký měřeno z místa odrazu, běh na 50 a 600 m a hod kriketovým míčkem.

Na základě změřených výsledků jsme mohli vybrat v těchto kategoriích nejlepší žáky a to vždy dvě dívky a dva chlapce, kteří nás budou reprezentovat na okresním kole na Sletišti Kladno 12. 6. 2014 v jednotlivých disciplínách. Tito žáci obdrží informace pro rodiče a budeme rádi, když nám pomohou dobojovat celoroční soutěž ve všech sportech s co nejlepším umístěním mezi 50 školami okresu Kladno.

Dále budou v pátek vyvěšeny výsledky všech dětí na centrální sportovní nástěnce v hale školy, kde budou  uvedeny výsledky a děti budou seřazeny podle výkonů.

Na základě těchto podkladů budou započítány výsledky dětí a tím pádem i tříd do celoroční soutěže ve sportovních disciplínách a budou vyhodnoceny nejlepší děti v ročníku, třída v ročníku i celkově nejlepší sportovec a sportovkyně na 1. stupni naší školy.

Děkuji všem žákům třídy 8. A, kteří nám pomohli s organizací skoro stovky dětí a  celé dopoledne perfektně fungovali jako rozhodčí, měřiči a chůvy.

Těším se na další soutěže a spolupráci s dětmi i jejich rodiči.

PaedDr. Brigita Steinerová uč. TV