Soutěž Mladý zahrádkář

18.5.2016

V celostátním kole soutěže Mladý Zahrádkář, pod vedením paní učitelky J. Bartíkové, nás budou reprezentovat Eliška Jůzová a Marie Kvítková. Republikové kolo bude probíhat 17. - 19. června 2016 v Praze.

Základního - okresního kola se zúčastnili: Eliška Jůzová, Natálie Šindelářová, Tereza Hodíková, Krisýna Šifrová, Marie Kvítková, Jakub Veverka, Vojtěch Bílek, Kristýna Řezníčková, Valérie Bušová, Karolína Petrová, Kristýna Veselková, Martina Šafrová, Simona Botová, Sandra Švecová a Matěj Najman.

"16. května se konalo školní kolo soutěže „Mladý Zahrádkář“, kterého se zúčastnilo celkem 15 žáků. V kategorii mladších žáků 4. – 6. tříd byly pouze 4 žákyně. Ve starší kategorii 7. – 9. třídy bylo 11 žáků. Soutěž byla opět rozdělena na test a praktické poznávání rostlin. Již po třetí se na 1. místě umístila Marie Kvítková a bude reprezentovat okres Kladno v republikové soutěži, která se koná v Praze. Mně uniklo první místo o 5 bodů, získal jsem 45 bodů a umístil jsem se na 2. místě. Rád bych se soutěže zúčastnil i příští rok a dotáhl to do republikového kola."

Jakub Veverka 8. C