Školní výlet 7. C a 8. B ve Sloupu v Čechách

21.6.2017

Od 17. do 20. června 2017 jsme zavítali na sever Čech, konkrétně do areálu rekreačního střediska Oáza ve Sloupu v Čechách. První den po příjezdu a ubytování jsme strávili dopoledne sportováním a relaxací v areálu. Večer jsme si udělali táborák a poseděli jsme do večerky u ohně.

Druhý den, v neděli, jsme vyrazili na celodenní pěší výlet do 11 km vzdálených Zákup. Zde jsme navštívili renesanční zámek Zákupy. Odtud jsme pak jeli vlakem do Nového Boru a vrátili jsme se po cyklistické stezce přímo do Sloupu. Večer jsme už jen odpočívali a hráli jsme společenské hry.

V pondělí jsme se probudili do krásného slunečného dne, teploty přes den sahaly nad 30°C, a tak jsme po obědě vyrazili na přírodní koupaliště, Radvanecký rybník. Ve vodě jsme si to pořádně užili. Večer nás čekala diskotéka a poté připravili osmáci pro sedmáky stezku odvahy.

V úterý po snídani a po úklidu areálu jsme odjeli do České Lípy na pizzu a odtud domů do Kladna. Výlet se nám všem velmi líbil, počasí nám přálo. Strávili jsme spolu čtyři krásné dny v přírodě.
 

Petra Malá, Jana Bušniaková a Věra Ráczová