Výlet za výhru v soutěži "WWW ŠKOLA KLADNO 2016/2017"

29.6.2017

V úterý 20. 6. 2017 byla třída 9. C na celodenním výletě, který vyhrála v soutěži o nejlepší webové stránky škol na území města Kladna WWW ŠKOLA KLADNO 2016/2017 v kategorii C – webová prezentace třídy základní školy. Zásluhu na výhře má webmaster stránek naší třídy Jakub Veverka, kterému tímto za celou třídu ještě jednou všichni moc děkujeme.

Cílem naší cesty byl Národní park České Švýcarsko – Hřensko a Pravčická brána. Celý výlet zajistila Agentura Packa, jejíž delegátka si nás vyzvedla v 8 hodin před školou. Autobusem jsme dojeli na Mezní Louku, odkud jsme šli k soutěskám a absolvovali jsme plavbu na pramici s poměrně vtipným komentářem pana průvodce. V poledne jsme doplnili síly na společném obědě v restauraci U Raka, kde jsme si moc pochutnali. Druhá polovina výletu byla trochu náročnější.

Vystoupali jsme od Tří pramenů k Pravčické bráně. Tam nás za odměnu čekal krásný výhled do okolí. Celý den nás provázelo sluníčko a také velké horko, které nám ubíralo sil. Přesto se nám výlet velmi líbil. Kochali jsme se přírodou, povídali si a získali nové zážitky a vzpomínky, které si uchováme po celý život.

Žáci 9. C s třídní učitelkou