Vánoční setkání

20.12.2007

Vážení rodiče, kolegové, milí žáci,
zdá se to neuvěřitelné, ale další rok se chýlí ke konci. Ještě než se s Vámi jménem všech pracovníků rozloučím před jeho závěrem, dovolte mi, abych se s Vámi podělila o krásný zážitek, na kterém se podíleli především naši žáci.
 Na svém žákovském parlamentu již loni navrhli, že zakoupí pro své malé kamarády v naší mateřské škole dárky a donesou jim je. A z tohoto nápadu byla letos nádherná akce v podobě vzájemného setkání, na kterém zazpíval pěvecký sbor „My“, žáci 6.C zahráli malým kamarádům pohádku O Šípkové Růžence a naši flétnisté zahráli dětem písničku z pohádky O Popelce. A na oplátku malé děti předvedly, co už umí ony.
Fotografie ve fotogalerii určitě napoví, jaké to bylo, ale už nevyjádří tu milou atmosféru, kterou děti vytvořily. Zážitek to byl o to krásnější, že ho připravily děti dětem.
Na tomto místě bych jim chtěla poděkovat především za to, s jakou chutí se do celé akce zapojily. Poděkování patří i rodičům našich žáků a pedagogickým pracovníkům.
Prohlížení fotografií z naší předvánoční akce Vás jistě do atmosféry Vánoc vtáhne a já Vám přeji, aby Vánoce byly klidné a pohodové a abychom v novém roce pokračovali v naší práci tak, aby dělala radost nám všem společně.

20.12.2007 Mgr. Božena Hrubá, ředitelka školy