Videokonkurz o účast v prezentaci školy v portugalské partnerské škole

4.1.2016

V prosinci 2015 proběhl na naší škole v rámci evropského projektu Erasmus Plus E.CH.O videokonkurz. Byl určen pro všechny zájemce o reprezentaci naší školy na společném koncertě v portugalské partnerské škole. Koncert se uskuteční již letos v květnu. Koncertu se v rámci orchestru či sboru zúčastní 10 vybraných žáků, jejichž krátká hudební videa měla největší ohlas. V minutovém videu měli soutěžící za úkol co nejzdařileji prezentovat projektovou píseň "Vyletěla holubička".  Pro svého favorita hlasovali všichni žáci od 1. do 9. třídy.

V portugalském Lisabonu nás budou reprezentovat tito žáci: Klaudie Bezděková, 6.A, Michaela Dufková, 7.C, Klára Holcová, 9.B, Oliver Kacafírek, 7.A, Barbora Kosová, 9.A, Helena Krejčíková, 8.B, Andrea Najmannová, 9.B, Michal Stojan, 9.A, Vanessa Weinfurterová, 6.A, Tadeáš Žak, 9.B.

Náhradníci Alžběta Klonfarová z 5.C a Petr Krejčík z 5.B v případě, že nebudou využiti jako náhradníci do Lisabonu, poletí na vánoční koncert v řecké Soluni, který se uskuteční v prosinci 2016.

Olga Přibáňová