Závěrečný koncert a přání krásných prázdnin

20.6.2018

V úterý 19. 6.2018 se konal závěrečný koncert sboru My. Představily se na něm také obě mladší oddělení sboru, Skřivánci a Sedmihlásek. Skřivánci přednesli velmi rytmicky a s krásnou výslovností písně Karneval a Hlupáku, najdu tě. Sedmihlásek nejprve zazpíval píseň Cvrček houslista, v níž dokázal vystihnout jemné odstíny této něžné skladbičky a pak příjemně ladil s velkým sborem v písni Pramen.

Sbor My zařadil do programu sborové skladby i sólová vystoupení. V závěru koncertu proběhlo vyřazení vystupujících členů sboru, Zuzany Dianové, Simony Stachové, Terezy Rebcové, Laury Kopaničákové, Míši Dufkové a Kateřiny Danitové. Všichni, kteří ze sboru odcházejí na střední školu, se s námi rozloučili sólovým zpěvem. Přidaly se k nim i Vannesa Weifurterová, Eliška Rudovská a Aneta Neumannová, které pestrým výběrem skladeb obohatily celý program.

V příštím roce sbor oslaví patnáct let společného zpívání. Děkuji všem členům sboru za sezónu plnou krásné hudby, za čas, který sboru věnovali. Děkuji rodičům a našim přátelům za celoroční podporu, i když je někdy náročné věnovat víkendy našim aktivitám. Velmi si jejich pomoci vážím.

Děkuji svým kolegyním, Tereze Průškové a Janě Sýkorové za úžasné vedení Skřivánků, vedení školy za velkou podporu a za prostředí, které nám umožňuje věnovat se zpěvu v takovém rozsahu. Děkuji všem kolegům, kteří nás doprovázejí na akcích a pomáhají nám s organizací našich vystoupení.

V neposlední řadě děkujeme paní učitelce Přibáňové, která věnuje spoustu času zkvalitnění naší hudební produkce. Naše poděkování patří také paní sekretářce, která nás nikdy neodmítne i přes řadu vlastních povinností.

Děkuji za krásný rok, ve kterém se nám podařilo kromě koncertů natočit také naše druhé CD.

Přeji všem krásné prázdniny plné zaslouženého odpočinku a budu se těšit na naši patnáctou sezónu.


Na shledanou v září  Jana Bušniaková