Naše stránky získaly další ocenění - Zvláštní cenu poroty

25.1.2007

Zdroj: Kladenský deník, 25.1.2006

Autor: Robert Božovský

Kladno - Výsledky čtvrtého ročníku soutěže o nejlepší školní internetovou prezentaci www škola Kladno 2006 byly včera slavnostně vyhlášeny v obřadní síni kladenského magistrátu.

Prvenství v kategorii základních a uměleckých škol získala ZŠ v Doberské ulici, mezi středními a vyššími odbornými školami se z úspěchu radovaly SPŠ a VOŠ Kladno.

Z devatenácti základních a uměleckých škol se jich letos zúčastnilo patnáct z devatenácti, v kategorii středních a vyšších odborných škol sedm z jedenácti, což je nejvíce z dosavadních ročníků soutěže,  uvedl tajemník radnice Zdeněk Slepička.

Stránky mnohých škol jsou na profesionální úrovni a úroveň stále roste. Zejména u středních škol nám ale scházela větší pozornost prezentaci města a zkvalitňování života v něm, prohlásil náměstek primátora a zároveň předseda poroty Antonín Kajgr.

Zatímco vítězové kategorie středních a vyšších odborných škol se radovali z nové počítačové sestavy, nejúspěšnější základní škola získala interaktivní tabuli. Využijeme ji zejména při výuce na prvním stupni, pro který se nám zdá být vhodnější, nastínil učitel ze ZŠ a MŠ v Doberské ulici Karel Albrecht. Uvedená škola nezabodovala v soutěži poprvé. V minulosti už získala dvě druhá místa.

Výsledky soutěže :

  • ZŠ a ZUŠ:

    1. ZŠ a MŠ, Doberská ulice
    2. ZŠ, Brjanská ulice
    3. 8. ZŠ, Vodárenská ulice

  • SŠ a VOŠ:

    1. SPŠ a VOŠ, ul. Jana Palacha
    2. Odborné učiliště a Praktická škola Kladno - Vrapice
    3. Gymnázium Kladno

  • Zvláštní cena poroty:
    ZŠ a MŠ, Ukrajinská ulice

Hodnoceny byly prezentace ZŠ, ZUŠ, SŠ a VOŠ na území města Kladna.