Nejlepší školní weby mají letos zdrávka a základka v Doberské/ kladenský magistrát letos přidal na cenách a rozdal mimo jiné hned tři interaktivní tabule

4.2.2009

Zdroj: Kladenský deník, 30.1.2009

Autor: Robert Božovský

Kladno/ Šestý ročník soutěže o nejlepší internetové stránky škol na území Kladna byl ve středu slavnostně vyhlášen v zasedací síni kladenského magistrátu. Hodnotné ceny za prvenství v kategorii základních škol získala ZŠ a MŠ v Doberské ulici, mezi středními a vyššími odbornými školami se letos z úspěchu raduje zdravotnická škola.
Z devatenácti základních a základních uměleckých škol se jich soutěže zúčastnilo čtrnáct, z třinácti středních a vyšších odborných škol jedenáct. Je to nejvyšší počet v historii soutěže, konstatoval tajemník kladenské radnice Zdeněk Slepička. Jsem rád, že se každoročně zvyšuje úroveň celé soutěže, poznamenal náměstek primátora pro oblast školství Antonín Kajgr.
Školní stránky hodnotila odborná porota, která udělila také svou jednu zvláštní cenu. Byl jí digitální fotoaparát. Za nový design stránek a letecké snímky školy ho získala ZŠ v Brjanské ulici.
Vítěsztví v kategorii středních a vyšších škol vybojovala SZ a VOŠZ Kladno, před druhým gymnáziem a třetí SŠ a VOŠ na náměstí Edv. Beneše.
V kategorii základních škol letos město jako cenu věnovalo mimo jiné hned tři interaktivní tabule. Za bronzovou příčku jednu z nich získala škola v Ukrajinské ulici, ZŠ a MŠ v Norské ulici za stříbro a za prvenství ZŠ a MŠ v Doberské ulici.