Naši florbalisté v celostátním kole

22.5.2019

Naše škola se již tradičně zapojuje do různých sportovních soutěží, odkud naši žáci pravidelně přivážejí cenná umístění. Velkou měrou se o sportovní úspěchy naší školy starají florbalisté. Florbalové přípravě se žáci věnují každý týden formou kroužků ve třech odděleních pod vedením Ing. Jaroslava Pritoky.

A právě florbalisté ze 4. a 5. tříd nám minulý týden udělali velkou radost. Po vítězství v okresním kole následovalo vítězství v krajském kole a postup do republikové soutěže. Postup do celostátního kola mezi 16 nejlepších týmů republiky byl úspěchem sám o sobě, přesto si naši mladí florbalisté nejeli do Plzně zahrát, ale zabojovat. V silné konkurenci se jim podařilo obsadit 6. místo a celému týmu za to patří velké uznání.

Chtěla bych těmto našim šikovným sportovcům poblahopřát k výbornému výkonu, poděkovat za reprezentaci školy a popřát jim, aby je sport i nadále bavil a aby dosahovali tak pěkných výsledků ve všem, čemu se budou věnovat.

Poděkovat bych chtěla i jejich obětavým rodičům, kteří je na akce doprovázeli, a panu učiteli Pritokovi za obětavou práci při vedení našich žáků nejen k velmi dobrým výkonům , ale i k radosti ze sportu.

Za vedení školy Blanka Chvojková