Okresní kolo ve florbale - chlapci - 1. místo

25.10.2022

Dne 19.10.2022 jsme se zúčastnili okresního kola ve florbale kategorie IV. chlapci. Po naprosto perfektním výkonu všech žáků jsme se postupně propracovali ve velmi silné skupině na 2. místo. V zápase o postup mezi top trojku jsme narazili na silný tým ze 12. ZŠ Kladno, která je zaměřená na hokej a bylo velmi těžké odolávat. Přesto jsme v základní hrací době hráli nerozhodně a vynikající Matěj Adamec v brance vychytal nulu nejen v zápase, ale i zařídil  postup, protože nedostal gól ani při nájezdech na branku. Nám stačila k postupu do finálové skupiny jediná branka.

Ve finálové skupině jsme porazili 1:0 Sportovní gymnázium a remizovali se ZŠ Unhošť. Poslední jejich vzájemný zápas s napětím až do konce už nic nezměnil na našem 1. místě. Mohli jsme si proto užít velkou radost v hale BIOS a věříme, že na krajském kole, které se koná také na Kladně dokážeme, že jsme si postup zasloužili.

Chtěla bych navíc pochválit všechny žáky za perfektní výkon, přátelskou atmosféru v mužstvu a vzájemnou podporu a slušnost. Děkuji všem a věřím i v další úspěšnou reprezentaci naší školy.

PaedDr. Brigita Steinerová