Okresní kolo ve florbale 1. místo

20.11.2013

V úterý 19. 11. 2013 jsme se zúčastnili okresního kola ve florbale 8. a 9.tříd. V konkurenci deseti týmů jsme vůbec nepatřili mezi favority. Na vítězství si věřila jednička, hokejová dvanáctka i osmička.

Naši kluci začali den prohrou se sportovním gymnáziem, po které jsme přeskupili sestavu a ve skupině pak už jen vítězili. V semifinále jsme hráli s hokejovou dvanáctkou, zápas skončil remízou a přišly na řadu nájezdy! Martin vystřídal Pepu v bráně a pustil jen jednu střelu, soupeři však také, a tak měl vše na hokejce Lukáš Zíb, který proměnil a Martin opět chytil! Do finále se probojovala 8. ZŠ Kladno a my vedli do poslední minuty 2:1. Pak ale osmička vyrovnala a nás čekaly opět nervy a nájezdy. Tentokrát jsme hned první dva proměnili a vítězství bylo naše!

Nutno napsat, že to bylo po dlouhé době vybojované zlato srdcem - disciplína, obětavost a hlavně obrovská chuť klukům zajistily postup do krajského kola. To se koná 10. 12. 2013 v Praze. Moc děkujeme za výbornou reprezentaci a hlavně za radost z chování a vystupování kluků na soutěži. O tom by totiž sport měl být.

Náš tým:

Josef Hrubeš, Martin Talián, Jan Balvín, Lukáš Zíb, Lukáš Sedláček, Zdeněk Neumann, Votěch Vosyka, Pavel Pospíšil, Jakub Kala, Adam Zich, Petr Junek, Tomáš Brejník a Tadeáš Douša.

Jana Kacálková