Školní akademie

8.6.2023

V letošním roce byla školní akademie výjimečná. V příštím roce totiž slavíme 50 let od otevření naší školy, a tak se školní akademie stala prvním krokem k oslavám tohoto milého výročí.

A letos se akademie opravdu povedla. Prozářila ji radost a energie dětí z prvního stupně. Střídala se vystoupení plná moderních beatů s písničkami z pohádek, viděli jsme nápadité taneční sestavy, poslechli jsme si vystoupení našich pěveckých sborů. Celou akademií nás kultivovaně a půvabně provedla dvojice žáků z druhého stupně.

Všechny účinkující děti byly perfektně připravené, vystupovaly s chutí a energií a za svoje úsilí byly odměněny. Rodiče jim vytvořili skvělou atmosféru, tleskali, pozorně sledovali všechna vystoupení, usmívali se, celá hala byla s dětmi.

Jsme rádi, že máme ve škole šikovné děti,  že máme paní učitelky a vychovatelky, které dokážou v červnu se svými žáky připravit atraktivní vystoupení, a jsme moc rádi, že máme rodiče, kteří si najdou čas a přijdou se na naši práci do školy podívat. Podpora je pro děti nesmírně důležitá.

Těšíme se na setkání v příštím roce.

Zina Nejedlá