Miniolympiáda 2017

15.6.2017

Dne 14. června 2017  se konala Miniolympiáda 2017 na Sletišti na Kladně, kterou jsme si moc užili. V nádherném prostředí, za ideálního počasí jsme opět ukázali, jak moc dobří jsme v této soutěži. Celkem nás reprezentovalo 18 dětí, v běhu na 50m, 500m, skoku dalekém a hodu kriketovým míčkem.

Vybojovali jsme celkem 4 zlaté medaile, takže máme přeborníky okresu ve čtyřech disciplínách. Další žáci vybojovali stříbrné a bronzové medaile, takže tato výprava byla super úspěšná. Výsledky dalších dětí budou také velmi dobré, ale dozvíme se je až po zpracování a odeslání do školního emailu.

Děkuji Markétě Kosové z 5.B, která vybojovala zlato v běhu na 50m a skoku dalekém. Mirkovi Rácovi z 5.C za zlato v hodu kriketem a bronz v běhu na 50m. Dále Báře Jedelské z 2.C za zlato v hodu kriketem a Štěpánu Modrochovi za stříbrnou a bronzovou medaili za oba běhy.

Všem ostatním také velice děkuji za super výkony, za vzorné chování a krásné chvíle. Velice nás potěšila přízeň rodičů, kteří s námi strávili celé dopoledne. Děkuji také všem 4 osmákům, kteří se o děti ve svěřených družstvech starali velmi pěkně.

Všem přeji krásné letní prázdniny a těším se zase v novém školním roce na další bezva závody.

Brigita Steinerová