Jarní zpívání a návštěva Čabárny

23.3.2011

Sólisté školního pěveckého sboru „MY“ přivítali blížící se jaro vystoupením na soutěži Skřivánek, která se konala 25. února 2011 v Mělníku. Michal Stojan, Klárka Holcová a Eliška Petrachová soutěžili v sólovém zpěvu.Všichni tři soutěžící obětovali na přípravu část prázdnin a zazpívali opravdu hezky.  Jak říkáme u nás ve sboru: „S chutí a pro radost.“

Ani sbor nezůstal pozadu. Vypravil se na soustředění. Od 9. do 11. března jsme strávili tři společné dny, naplněné zpíváním, hrami, ekologickým programem, čtením, soutěžením.

Nechyběla ani Superstar. Soustřední se konalo v budově Ekologického centra na Čabárně.

Zážitky účastníků:  Měli jsme se božsky, pojedeme znovu a na dýl. Skvělé jídlo, bezva pokoje, prima zvířata. Nemělo to chybu. Pojedu znovu. Měli jsme na sebe čas, s učitelkami byla legrace, nebyly vážné jako ve škole. Dávám akci padesát smajlíků. Konečně jsme se dali dohromady jako parta. Miluju písničku Jitřenka. Když jsme ji navečer pěkně zazpívali, tak ráno vyšlo sluníčko. Chodím do sboru rád, těším se na další akci. Spousta krásných zážitků, přátelství, mám kolem sebe prima lidi. Určitě příště pojedu. Děkuju za to, jak hezky se k nám Radka chovala. Povzbudilo nás to.

Byly to opravdu plně prožité dny. Každý si odnesl něco pro sebe, na co bude dlouho vzpomínat. A jaro jsme si nakonec vyzpívali.

Jana Bušniaková