Čtrnáctka Má Talent

9.5.2011

Do soutěže Čtrnáctka Má Talent se přihlásilo celkem 42 žáků školy, kteří předvedli 22 vystoupení. Z nich do velkého finále, které se odehrálo na hale školy 20.dubna, postoupilo pouze 9. Do poroty zasedli: Pavel Maršálek, Jana Bušniaková, Jana Zlatníková, Tereza Dobrá a Jana Skleničková. Soutěžilo se v těchto kategoriích:  zpěv, tanec a ostatní. Nejvíce zástupců bylo v kategorii zpěv: Neumannovi, Vladimíra Nováková, Radka Maturová, Klára Holcová a Hana Vrbová. V kategorii tanec: Mexičanky a 410, v této kategorii jsme měli ještě jednu soutěžící, a to Alžbětu Haškovou, ta ale bohužel onemocněla. V kategorii ostatní jsme mohli vidět Kamila Ráce, který zahrál na housle, a Wopičáky, kteří předvedli zábavnou show. Z těchto devíti vystoupení získal nejvíce hlasů Kamil Rác, a vyhrál tak hlavní cenu: omluvenky na písemky.
 Atmosféra byla skvělá po celou dobu příprav soutěže, přes castingy, semifinále, finále až po samotné vyhlášení vítězů, které se konalo v hale školy, před všemi žáky.Věříme, že se Vám soutěž líbila, a proto na školní rok 2011/2012 pro Vás chystáme 2. ročník.
Na oficiální Facebook stránce se již brzy objeví videa jednotlivých účinkujících a i různá zábavná videa z natáčení.  - http://www.facebook.com/pages/Čtrnáctka-Má-Talent/141592929209004
Odkaz na videa na YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=WJY9ABNzTnE
http://www.youtube.com/watch?v=ZZ3zxWHMrBU

Jan Morozinski, 9. B