Vyhodnocení I. pololetí školního roku 2012/2013

31.1.2013

První pololetí letošního školního roku jsme dnes slavnostně uzavřeli na hale školy. Paní ředitelka přivítala prvňáčky, kteří se této tradiční akce účastnili poprvé, zmínila také, že pro nejstarší žáky školy jde o pololetí poslední. Zazněly výsledky naší společné práce a veškeré informace o nich si mohou žáci prohlédnout na nástěnce v hale školy.

Hlavním bodem shromáždění bylo ocenění nejlepších tříd podle průměrného prospěchu. Mezi prvními a druhými třídami získala prvenství třída 1. C paní učitelky Serbouskové s průměrným prospěchem 1,04. Mezi třetími až pátými třídami je nejlepší třída 3. B paní učitelky Šimůnkové s průměrem 1,17. Třída 6. B, která je nejlepší na druhém stupni s prospěchem 1,63, prokázala, že ani přechod na druhý stupeň nemusí být pro šesťáky problém, jsou-li dobře připraveni, vedeni a využívají-li dobře své pracovní návyky.

Všem oceněným třídám blahopřejeme a úplně všem držíme palce do druhého pololetí, kdy poháry získají třídy, které dosáhnou největšího zlepšení prospěchu.

Přejeme všem hezky prožité pololetní volno.