V celoroční soutěži škol v Miniolympiádě jsme získali 3. místo

13.6.2014

Ve čtvrtek 12. 6. 2014 se konala poslední soutěž v celoročním zápolení škol. Bylo důležité, dosáhnout dobrého výsledku, abychom po několika letech, kdy jsme skončili těsně na 4. místě, byli tentokrát na stupních vítězů. Proto jsme prováděli pečlivý výběr ve školním kole. Naše děti předvedly výborný výkon a celkově jsme mezi 10 školami obsadili 3 místo v MINIOPLYMPIÁDĚ .

Navíc si naši čtyři žáci přivezli zlaté medaile. Další žáci získali druhá a třetí místa. Jmenovitě naši zlatí okresní přeborníci jsou: Markéta Kosová, 2. B - skok daleký - obdivuhodný výkon 388 cm. Tomáš Egrmaier, 2. B -  běh 50m  s výkonem 8.00, Jan Rottner , 3. C - hod kriketem s výkonem 33 m, Petr Růžička, 5. C - hod kriketem s výkonem 48 m. Naše škola se v soutěži ve všech druzích sportů mezi přibližně 40 přihlášenými školami v okrese Kladno dostala na konečné 3. místo. Celkem jsme se zúčastnili všech soutěží a připravili jsme děti a družstva na 52 akcí během školního roku.

Děkuji za podporu vedení školy a všem rodičům, kteří nám své děti uvolňovali. Poděkování patří také všem našim reprezentantům za skvělé výkony, náhradníkům za podporu, 8. A za pomoc při organizaci soutěže, rodičům, babičkám a dalším, za podporu, fandění a spolupráci.

Těším se na další společné soutěže v novém školním roce. Krásné prázdniny všem.

PaedDr. Brigita Steinerová- uč. TV.