Cesta sboru My za dětským pěveckým sborem Hlásek do Chomutova

11.5.2023

V pátek 5. května 2023 jsme se vypravili za dětským pěveckým sborem Hlásek do Chomutova. Návštěvu jsme dlouho plánovali. Už od roku 2017, kdy jsme společně s dalšími sbory natočili CD pro charitativní projekt  Zpíváme a pomáháme s anděly.  Hned v pátek navečer jsme si spolu krásně  zazpívali na Přátelském jarním koncertě v zámecké galerii.

V sobotu nás vzal Hlásek na výlet do ZOO a po cestě domů jsme strávili milé odpoledne ve skanzenu Zubrnice.  Užili jsme si společné zkoušky. Přivezli jsme si nejen mnoho zážitků, ale hlavně jsme si našli kamarády, kteří mají stejný zájem jako my, zpívání a hudbu.         V Chomutově se nám velmi líbilo a děkujeme jak dětem, tak sbormistryním, Lianě a Haně Jíchovým a zaměstnancům školy, že se o nás opravdu skvěle starali.
19. a 20. 5. 2023 přijede Hlásek na návštěvu k nám. Upořádáme společný koncert, který se uskuteční v naší  prostorné hale. Páteční večer strávíme sportovním programem v tělocvičně. Na sobotu plánujeme trampolínový park, divadlo Lampion a po obědě zpívání na rozloučenou v kostele na náměstí Starosty Pavla.

Těšíme se na další společné zážitky a srdečně Vás zveme do haly naší školy na koncert sborů Hlásek, My a Skřivánci v pátek 19. 5. 2023 od 17:00 hod.

sbor My a Jana Bušniaková