Okresní kolo ve sportovní gymnastice - hoši, dívky

2.4.2014

Naše škola se závodu zúčastnila ve všech kategoriích a děti si vedly výborně. Na druhém stupni byla soutěž rozdělena na mladší 6. a 7. třídu a starší 8. a 9. třídu. Mladší děvčata vybojovala vyrovnaným výkonem zlaté medaile ve družstvech a Klára Koláčová ještě bronz v jednotlivkyních. Starší dívky také dosáhly na medaile - ve družstvech byly stříbrné a Julie Vosyková v jednotlivkyních zlatá!

Obě družstva z prvního stupně obsadila čtvrtá místa. Děvčata ve složení: Vosyková Valentina, Doušová Nella, Hlízová Aneta, Stachová Simona a Hájková Natálie. V jednotlivkyních si nejlépe vedla Valentina Vosyková, která skončila na 9.místě. Chlapci závodili ve složení: Holoubek Martin, Macari Michal, Tomáš Dvořák, Hlavinka Štěpán a Hlaváček Pavel. Nejlépe si vedl dvanáctý Martin Holoubek.

Chlapci v mladší kategorii teprve sbírali zkušenosti, ve družtvech byli pátí s nejlepším desátým Milanem Černým. Starším klukům uteklo stříbro o necelý bod a tak si odnesli domů bronzové medaile ve družstvech. Filip Braum bral nepopulární bramboru se čtvrtým místem v jednotlivcích, na bronz mu scházela jedna desetina bodu!

Družstva:

Mladší dívky - Koláčová Klára, Kulhánková Anna, Pokorná Jana, Houšťová Silvie, Hennová Andrea, Stádníková Kateřina.

Mladší chlapci - Černý Milan, Hlaváč Jan, Hráský Jakub, Rosůlek Tadeáš, Katrynets Saša, Kincl Matěj.

Starší dívky - Vosyková Julie, Pospíšilová Lucie, Deverová Matina, Fialová Lucie.

Starší chlapci - Braum Filip, Puverle Tomáš, Kuneš Petr, Vacek Lukáš, Beránek Simon.